Önkéntesség

Az önkéntes tevékenység egy lehetőség arra, hogy bármilyen nemzetiségű, vallású, társadalmi-gazdasági hátterű és korú ember hozzájárulhasson a pozitív változáshoz.  Az önkénteskedés kezedbe adja a lehetőséget, hogy életeket változtass meg, beleértve a tiédet is. Valószínűleg már sétáltál el olyan emberek mellett, akik az utcán élnek, vagy hallottál már olyan családról, akik a jelenlegi gazdasági helyzet miatt nehéz helyzetbe kerültek.Önkéntes munkával te is kiveheted a részed a többnyire országos méretű vagy globális problémák megoldásából.

  Az önkéntesség során rengeteg, veled hasonlóan gondolkodó emberrel ismerkedhetsz meg. Az önkéntesség alatt nem csak segítesz, de új barátságokat is köthetsz fiatalabb, veled egykorú vagy idősebb emberekkel is. Továbbá olyan kapcsolatokat építhetsz ki, amelyek később szakmai gyakorlatod, vagy a jövőbeli munkád során jól jöhetnek.

  Segíteni másoknak – amikor a leginkább szükségük van rá – része kell, hogy legyen az életünknek. Hiszen bármikor velünk is történhet hasonló.

” Ha úgy érzed van időd, szeretnél segíteni,vagy csak kipróbálnád milyen az másoknak örömet okozni jelentkezz az alábbi e-mail címen: helyetalapitvany@gmail.com és írd meg  mi lenne az, amivel hozzá tudnál járulnál a mások mindennapjainak könnyebbé tételéhez.”

image_pdf

Hozzászólások lezárva.