Neked MUNKA, nekem ÁLOM! 2018

Egy nap, amikor bármit kipróbálhatsz!

„Helyet!” Alapítványunk a JNSZM Esély Közalapítvány meghívásának és a Salva Vita Alapítvány szervezésének köszönhetően idén is csatlakozhatott közreműködő partnerként a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! elnevezésű országos érzékenyítő programhoz, amely lehetőséget ad fogyatékossággal élő emberek és munkáltatók kötetlen találkozására.

Alapítványunk  Zatkó Dóri álommunkájának megvalósításában vehetett részt, aki a jászberényi Szent István Körúti Általános Iskola és Speciális Szakiskolából érkezett hozzánk és kívánságának megfelelően a Jászberényi Állat-és Növénykertben próbálhatta ki először, hogy milyen is lehet az „álommunkában” dolgozni.

     

 

Ezúton is hálásan köszönjük, a szíves fogadtatását a Jászberényi Állat- és Növénykert vezetőjének Fercsik Péternek továbbá Vrazsovics Margarétának és az egész csapatnak, hogy segítettek megvalósítani Dóri álommunkáját.

 

Mészáros Ancsa “Álommunka napja” a Jászberényi Városi Könyvtárban a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! országos kampányban.

 

                                                                              
Ezúton köszönjük szépen a lehetőséget és a segítséget a Jászberényi Városi Könyvtár vezetőjének Kovács Péternek és Lollok Andrea könyvtárosnak. Hálásak vagyunk a könyvár minden munkatársának, hogy közreműködtek Ancsa munkaálmának megvalósításában.

 

Versegi Tibor “munkaálma” a Jászberényi Virágstúdióban vált valóra.

 

Köszönjük a támogatást és fogadást a Jászberényi Virágstúdió vezetőjének Rácz Böbének és munkatársainak, segítségükkel Tibi álma teljesülhetett.

 

Sugár Kata Boglárka “Álommunka napja” a Jászberény Városi Önkormányzati Bölcsődében a Neked MUNKA, nekem ÁLOM! országos kampányban.

 

 

Kata gyermekkori álma vált valóra, hálásak vagyunk, hogy részesei lehettünk ennek a csodálatos eseménynek.Köszönjük szépen a segítséget és támogatást Jászberény Városi Önkormányzati Bölcsőde intézményvezetőjének Tóth Mónikának és Sebőkné Zsuzsi óvodapedagógusnak és minden munkatársainak hogy támogatták Kata munkaálmát.

 

 

 

 

image_pdf

Hozzászólások lezárva.