• Eperfa utcai Támogatott lakhatás

A támogatott lakhatás egy olyan bentlakást biztosító forma fogyatékkal élőknek, ahol minimális életvitel irányítással élhetik a lakók a mindennapi életüket. Az ellátási forma fő célja az ellátottak minél teljesebb autonómiájának és társadalmi integrációjának elérése.

A biztonságos életvezetés érdekében kísérő támogatást biztosítunk, szakemberek és megfelelő kompetenciával rendelkező segítők közreműködésével. A lakhatási szolgáltatás a helyi lakóközösségbe integrálva, egy nagyméretű házban kialakítva megteremti a lehetőséget a szolgáltatást igénybe vevők társadalomba való bekapcsolódására, a számunkra minden napi élet megélésére. A beköltözők, képességeiknek megfelelően önállóan alakíthatják életüket, vagyis úgy laknak és élnek, mint bárki más.

A kivitelezés 2019. március 1-én kezdődik és terveink szerint augusztus 31-én fejeződik be.  Megvalósításához támogatókat keresünk, a, melyet adományozással és közösségi gyűjtéssel tervezünk megteremteni. Kérem, amennyiben támogatásra érdemesnek ítéli projektünket és módjában áll, támogassa kezdeményezésünket lehetőségeihez mérten, továbbá ajánlja kezdeményezésünket Partnereik figyelmébe!

Adomány érkezett!

Egy újabb adomány érkezett az Eperfa utcába, ahol 12 fogyatékkal élő fiatal számára épül a támogatott lakhatás.
A Masterplast Group International jóvoltából 3 tekercs metalizált bevonattal ellátott, polietilén légbuborékos párazáró fóliát kaptunk!

Köszönjük az adományt!