• Eperfa utcai Támogatott lakhatás

A támogatott lakhatás egy olyan bentlakást biztosító forma fogyatékkal élőknek, ahol minimális életvitel irányítással élhetik a lakók a mindennapi életüket. Az ellátási forma fő célja az ellátottak minél teljesebb autonómiájának és társadalmi integrációjának elérése.

A biztonságos életvezetés érdekében kísérő támogatást biztosítunk, szakemberek és megfelelő kompetenciával rendelkező segítők közreműködésével. A lakhatási szolgáltatás a helyi lakóközösségbe integrálva, egy nagyméretű házban kialakítva megteremti a lehetőséget a szolgáltatást igénybe vevők társadalomba való bekapcsolódására, a számunkra minden napi élet megélésére. A beköltözők, képességeiknek megfelelően önállóan alakíthatják életüket, vagyis úgy laknak és élnek, mint bárki más.

A kivitelezés 2019. március 1-én kezdődik és terveink szerint augusztus 31-én fejeződik be.  Megvalósításához támogatókat keresünk, a, melyet adományozással és közösségi gyűjtéssel tervezünk megteremteni. Kérem, amennyiben támogatásra érdemesnek ítéli projektünket és módjában áll, támogassa kezdeményezésünket lehetőségeihez mérten, továbbá ajánlja kezdeményezésünket Partnereik figyelmébe!

Jó alapunk van! :)

Minden jó projektnek szüksége van egy jó alapra….. Nekünk meg is lett!
Beöntötték a bővítés alapját az Eperfa utcában, folyamatosan készül a támogatott lakhatás és várhatóan október 1-én már kész állapotban fogja várni a beköltözőket!
Mi nagyon izgatottak vagyunk már!