“Az önkéntesség alapjai” képzés

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével a Jászságban”

 

Alapítványunk munkatársai részt vesznek “Az önkéntesség alapjai” című képzésen, amelyet  a JNSZM Esély Szociális Közalapítvány szervezi az EFOP-1.3.5-16-2016-00312 című pályázati program keretei között Jászberényben május hónapban.

Az önismeret, mások megismerésének fejlesztése, önbecsülés erősítése, motiváció felkeltése az önkéntesen végzett tevékenységek iránt gyakorlatokon keresztül. Az 5 alkalmas képzés során az önkéntességhez kapcsolódó alapfogalmakat, jogszabályokat fogják a résztvevők megtanulni.  Az együttműködés képességének és mások megértésének képessége, illetve a személyes mozgatórúgók azonosításának képességének megismerése az egyik fő célja a képzésnek. A program részeként elsajátításra kerül a csapatépítés, az önismeret és az együttműködési készség fejlesztése elméletben és gyakorlatban. A kapcsolatépítés és kapcsolattartás képességének fejlesztése.
A képzésen lehetőségünk adódik a partnerszervezetekkel, más civil szervezetekkel, szorosabb kapcsolatot kialakítani, megoszthatjuk egymással tapasztalatainkat, észrevételeinket.

Ha te is szeretnél csatlakozni és megismerni az önkéntes programok szervezésének alapjait, megteheted az alábbi e-mail címen:baranyi.brigitta@eselyfk.hu .
A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, egy szervezettől több jelentkezőt is várunk!  

További információk kérhetők Dr. Nagyné Varga Ilona szakmai vezetőtől és Baranyi Brigitta projektmenedzsertől (JNSZM Esély Szociális Közalapítványa, Szolnok) az alábbi elérhetőségeken tel: 56/515-251 e-mail: vnilona@gmail.com;   baranyi.brigitta@eselyfk.hu

 

 

 

 

 

 

image_pdf

Hozzászólások lezárva.